Skip to main content

So Much More
Than a Krav Club

Krav Maga
Bij IKMN
OOK NU,
AL ONZE LESLOCATIES ZIJN OPEN!

Heath Leavitt, Expert 4, Head Instructor

Word Weerbaar
& Fit

Trainen bij Institute Krav Maga Netherlands (IKMN) betekent dat je traint bij een professionele school waarbij kwaliteit & passie voor Krav Maga hoog in het vaandel staat. IKMN is één van de beste Krav Maga scholen ter wereld. En dat bewijzen we keer op keer, al sinds 2004. De lessen worden verzorgd door hoog gekwalificeerde, zeer gedreven en enthousiaste instructeurs. IKMN werkt met het hoogst opgeleidde Krav Maga team van Nederland en hier zijn we trots op.

About Nioh Studio

Starten met Krav Maga


Gratis Proefles

Je mag bij Institute Krav Maga Netherlands een gratis proefles doen. Na de proefles kan je gelijk instromen en beginnen met je Krav Maga training. 

Ook tijdens de Corona crisis kan je gewoon bij ons terecht. We trainen in overeenstemming met de richtlijnen van het RIVM.

Bij het aanvragen van de proefles ontvang je alle benodigde informatie.

Nog vragen?

  • info@institute-kravmaga.nl
  • +31 6 28685666

Nieuwsberichten

doortrainen in de Zomervakantie

Zoals altijd proberen wij er zoveel mogelijk voor jullie te zijn in de zomervakantie. Dit betekent dat we op alle locaties het grootste gedeelte van de zomervakantie gewoon open blijven en geen zomerstop zullen hebben. Op deze manier kunnen jullie gewoon de hele zomer bij ons doortrainen, ook de kinderen en de tieners.